PŘESTUPOVÉ OBDOBÍ 2005


Pomalu začíná přestupové období: Beskyd Bike má velice kvalitní realizační tým, který neusnul na vavřínech a začal se rozhlížet po nových posilách, aby ještě zvýraznil suverenitu v našem okolí. Nejprve v hledáčku uvízl téměř dvoumetrový dlouhán, výtečných rychlosních a sjezdařských dovedností. Tento 21 letý jezdec z konkurenčního Hokoru se jmenuje Radim Hapala. Fyzické testy nedopadly nejlépe, protože má letos najetých necelých 1000 km. Ale přesto se transfer dojednal minulou sobotu, těsně před časovkou v Karolínce. Zde se Rádes umístil na velmi hezké čtvrté pozici. O týden později potvrdil, že mu přestup prospěl a v orientančním závodě na Horní Bečvě vybojoval v závodě dvojic druhé místo. Těmito výsledky dokázal, že je pro tým přínosem a při zvýšení tréninkového zatížení se v něm skrývá velký potenciál. Podmínky přestupu nebudou zveřejněny.

Druhou posilou, z Hokoru, se stal teprve 15 letý nadějný biker Luboš Polášek. Tento jezdec je v průběžném pořadí Valašškého poháru mládeže na druhém mistě. K dalším jeho úspěchům, patří druhé místo v juniorské kategorii z nedávno odjetého závodu... Alve Veřovice. Luboš si oficiálně oblékne dres Beskyd Bike až příští rok. Do té doby zde bude jen na hostování v určitých závodech. Díky tomuto přestupu dále náš realizační tým vystuží výborný manažer, jeho otec, Pavel Polášek.

V kuloárech se dále objevila zpráva, o možném dalších odchodu jednoho ze členů Hokoru, a to největšího mladého talentu z okolí... Roberta Solanského. Vedení Beskyd Bike jen prozradilo, že učinilo nabídku, ale přestupové řízení je zatím jen u jednacího stolu.

Další posily zatím nehledáme, na trhu volných závodníků nás sice jeden možný kandidát zaujal, ale je jen v pozorováni.

Jakub Říha



< zpět na homepage >